Partizan

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Ai dreptate dar pana la urma seria A e mai scumpa decat EDGE-ul cu vreo 200 lei. Deci decat sa dau mai multi bani pe ceva mai putin performant m-am hotarat sa iau EDGE-ul. Castig mosfetul ala ieftin X-asr care ce e drept, am vazut ca e pana intr-o suta de lei. Nu exista EDGE fara mosfet. Ba de foarte putin timp au scos EDGE cu titan dar nu am bani sa-i dau odata si pe replica si pe titan. Si nici nu am vazut vreun model sa-mi placa. Diferenta dintre o arma cu x-asr si una cu titan e cam de 110 eur. Daca iau separat titanul ar fi < 150 eur dar pana il iau, dupa cum ziceai si tu Major, merg si eu progresiv. Dat fake bolt catch tho... Poate exista un airsmith care sa faca vreun mod tip improvizatie ingenioasa sau tip genetic crossover cu alte modele/branduri sa faca bolt catch-ul functional😷
  2. Multumesc de sfaturi, niciodata nu sunt prea multe. Mi-a atras atentia seria A care pare solida si desi nu vine cu mosfet ca EDGE-ul, imi lasa posibilitatea sa-i pun titanul. Are toti dintii din metal si bolt catch-ul functional (un moft de-al meu), inexistent la EDGE. Pe de alta parte EDGE-ul pare sa fie net deasupra, din 3 motive evidente: 1. Orionul cu colturile rotunjite, la care cica ar exista "optiunea" de release al springului principal. Desi eu nu vad cum se actioneaza, ca forward assistul e pe partea dreapta si gaurica aia e pe stanga. 2. mosfetul. 3. teava de 6.03. Atunci nu-mi explic cum de e la un pret mai mic ca A. Poate doar sa-si fi pastrat A pretul de intrare dar ma gandesc ca la aparitia EDGE-ului in scena, ar trebui sa-i mai scada pretul. Ce credeti?
  3. Salut. De vreo 2 saptamani m-a prins microbul airsoftului si m-am documentat pe ici pe colo cu ce se mananca asta - reguli, replici etc. majoritatea informatiilor le-am luat din forumul asta. A venit si momentul achizitiei unei replici si m-am oprit la Specna Arms din mai multe motive. Mai specific RRA SA-E10 fiindca e scurta. Ideea este sa pornesc de la o configuratie modesta dar decenta pt. indoor si sa upgradez pe parcurs una-alta, eventual sa o pot adapta pt. mid/long range. Insa am nevoie de putin ajutor din partea voastra cu niste informatii pe care nu le gasesc se pare nicaieri: 1. Cat de upgradabila este / cat ma pot duce maxim cu ea? A. Fiind o versiune EDGE, presupun ca are gearbox Orion si deci ar suporta arc m140. Nu ca vreau sa-i pun arcul asta dar daca intr-adevar este suportat, pe viitor imi lasa loc de un M130 sau SP130. B. Ii pot schimba alte componente? Ex: ulucul, teava, motor etc. pt. mid/long range. C. Suporta lipo de 11.1 /ii pot pune mosfet? Am loc fizic? D. Ma impiedica ceva sa-i imbunatatesc hopupul (guma/nub)? E. Probleme de shimming? Aliniament sau mai stiu eu ce. F. Alte lucruri de luat in calcul? Multumesc anticipat si sper sa ne vedem pe teren!