Gabriel Vidrean

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Cumpar AKM model A 101 de la E&L, de preferat varianta stock.
  2. De vanzare replica pistol Cyma CM 126 (Beretta) electric achizitionata in octombrie 2019, este construita din plastic ABS si metal -mansonul este din metal. Are hop-up reglabil, nu are recul iar viteza este de aproximativ 50-60 m/s. Vine insotita de incarcator de 30 de bile , acumulator NIMH, incarcator acumulator. L-am folosit la 3 jocuri, il vand deoarece am trecut pe gaz si nu il mai folosesc. Ofer bonus alte doua incarcatoare de cate 30 de bile fiecare. Se poate vedea si testa in Bucuresti. Pret 280 de lei.
  3. Salut! Am nevoie de putin ajutor, vreau sa iau un pistol pentru airsoft si oscilez intre cele doua modele, imi place mult platforma 1911 dar am vazut ca P09 este destul de apreciat de jucatori. Daca sunt persoane care au unul dintre cele doua modele , m-ar interesa sa aflu mai multe amanunte (consumul de gaz, precizia, fiabilitatea). Multumesc.
  4. De vanzare replica Walther P 99 DAO upgradat ( putere 3,25 Jouli, viteza cu bile de 0.2 este de 180 m/s), folosit exclusiv pentru tras la tinta, s-au tras cu el aproximativ 300 de bile.Functioneaza cu capsule de 12 grame de CO 2. Mai are garantie inca o luna, nu are nici un fel de problema. Il vand deoarece acum nu-l mai folosesc si sta degeaba. Datorita puterii mari, NU se poate folosi la jocurile de airsoft, poate fi folosit pentru tras la tinta. Se poate vedea in Bucuresti, pret 260 de lei, foarte putin negociabil. Multumesc.