Vlaicu Alex

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pai acest acumulator poate intra cu ambele celule pe buffer, dar depinde si de diametru din interior, eu de obicei scot firul afara, introduc celulele pe buffer cu mufele in afara.
 2. Uite la ce folosesc eu. https://www.airsoft6.ro/accesorii-airsoft/baterii-airsoft/acumulatori-li-po/vb-power-acumulator-lipo-7-4v-2200mah-crane.html https://www.airsoft6.ro/accesorii-airsoft/baterii-airsoft/incarcatoare-acumulatori/nimrod-incarcator-acumulator-lipo.html
 3. Iti recomand sa o testezi inainte sa mergi la joc, iar daca nu functioneaza corespunzator sa apelezi la un specialist. Eu unul nu iti recomand sa faci modificari fara un motiv, doar pe baza ca spune unu si altul ca trebuie schimbata guma sau cine stie ce nebunie. Daca ea functioneaza corespunzator las-o asa.
 4. Sincer nu am avut ocazia sa testez replica pe care o ai. In principiu ar trebui sa o poti scoate din cutie si sa o folosesti fara modificari sau rectificari, realitatea face ca unele replici necesita revizie pentru motivul simplu ca nu functioneaza cum trebuie sau chiar deloc :)) .
 5. Salutare, In principiu replicile si acumulatorii vin cu mufe Tamiya mica, deci teoretic se pot folosi fara modificari. Ca recomandare LiPo personal folosesc acumulator 7.4v 2200 mah de la Vb Power, are descarcare buna si nu am avut probleme de incarcare cu ea. Pe parte de incarcare, iti recomand un incarcator avansat de acumulatori pentru ca ai posibilitatea sa faci diverse setari. Totusi se poate folosi si un incarcator simplu pentru acumulatori LiPo care este mai ieftin decat unul avansat. In ceea ce priveste temperatura, acumulatorii Lipo nu "sufera" foarte tare la temperaturi joase sau mari, in extreme posibil sa apara ceva probleme. Intr-adevar trebuie sa le feresti de socuri mecanice si nici sa le descarci complet, defapt ar fi bine ca voltajul sa nu scada sub 3v / celula, exista riscul ca acumulator sa nu mai poata fi incarcat.
 6. Salutare, In primul rand daca replica este noua iti recomand sa iei legatura cu magazinul de unde ai achizitonat-o pentru a nu risca sa pierzi garantia. Totusi, daca elimam acest aspect poti apela la un magazin de specialitate sau "armurier". Din cat cunosc, in Bucuresti magazin cu service are Airsoft Ieftin si un armurier ar fi Sonny de la Ronin.
 7. Salutare, In Bucuresti si pe langa, cateva recomandari le poti lua de la @inexs, reprezentatul Phoenix. Personal, din cate cunosc baietii de la Iron Sky organizeaza jocuri la Ciorogarla.