ady.

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, Doresc sa imi cumpar si eu un M4A1 Carbine, initial ma hotarasem sa imi iau acest model: TR16 - M4A1 Carbine G&G acest model ajunge abia in 3 luni pentru ca se ia doar cu precomanda. Apoi ar mai fi acest model GC16 m4a1 CARBINE dar nu are blowback si nu este negru. (as dori blowback ca pare mai realistic) Am cercetat putin si am cautat si varianta SH, am gasit cele 2 modele mai jos Colt M4A1 Full Metal AEG CyberGun este noua, dar este un model mai vechi si imi este teama sa nu cumva sa am probleme sa nu gasesc piese de schimb pentru ea. A2-a este chiar aici pe site M4A1 Tokyo Marui dar e in aceeas situatie, este un model mai vechi si iar imi este teama sa nu gasesc piese de schimb pentru ea si peste 5-6 ani spre exemplu. Doresc strict modelul m4a1 carbine. Merita modelul asta? Voi ce v-ati lua? Nu doresc sa investesc foarte multi bani in acest hobby. O zi frumoasa tuturor!
 2. Salutare! Inainte de toate sper ca am postat ok. Nu am o echipa, dar vreau sa joc si eu cu voi in week end de preferat, am un well L96, vreau cu imi mai cumpar cu timpul un m4a1 carbine, asta daca nu mi se potriveste stilul de lunetist. Asa ca voi unde va intalniti, unde jucati? O zi frumoasa tuturor!
 3. Salut tuturor! De ceva timp am intrat in febra airsoftului. AM inceput cu un pistol colt m1911 de la Cybergun sa invat sa trag la tinta. Acum usor, usor, vreau sa incep sa-mi cumpar o arma de assalt si sa imi cimpletez echipamentul. Pentru ca sunt derutat, sunt nenumarate modele de arme incat nu stiu care e mai buna la un buget de 1.700+ lei. Pentru ca am jucat inca de copil CS as vrea sa cumpar un M4 autentic cu cel din CS, M4A1 Carbine Bineinteles sunt deschis si la alte modele de M4. Ma intereseaza si ofertele Secound Hand tot in aceeas suma, dar ma astept sa primesc ceva mai bun. Am incercat sa caut sectiunea corecta, daca am gresit va rog sa ma redirectionati si deschid acolo un topic.