cosmin.1

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  Salaj

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Care din cele 2 variante e o alegere mai buna, pentru arcuri tari (170-180) si trigger CNC 90 Grade Gen3 Maple Leaf ? Pana acum am folosit arcuri de 11mm.
 2. E pe drum. Vedem daca a meritat.
 3. La Dragunov cum e armarea daca are 3-4J? Ca la celelalte cica se armeaza destul de greu odata ce ai marit puterea.
 4. Deci pana la urma e ok SSG24 asta? Pe site la novritsch apare 475Euro + 15Euro transportul in Romania (expediat din Austria). Sa inteleg ca plecarea nu e din Austria ci e acelasi traseu agreat de chinezi din Asia printr-o tara europeana intermediara si apoi in Romania? Ca atunci mai intervin taxele vamale de care se discuta. Initial ma gandeam la replici no name de pe Olx (se vand o gramada), dar asta de la novritsch pare ok asa cum vine de la mama ei. Iar eu sunt pe langa subiect, cand vine vorba de adaptat/modificat. Pe site totusi cea mai mare varianta e M150. Nu au M190. E suficienta inlocuirea arcului? Si daca-i asa, ce arc? Nu ma intereseaza pentru joc, ci pentru pradatori (locuiesc la tara).
 5. E chiar super frumos dragunov-ul. Iar lungimea suplimentara cred ca-i va oferi mai multa stabilitate bilei. Insa vreau ceva la limita superioara de energie/viteza. Gen 4-4,3j, 200-220m/s. Nu vreau sa tot upgradez. O iau sa ma tina cativa ani. Ca munitie am destula, si de 0,28 si de 0,43. Ca o paranteza, am citit pe ceva site-uri de prezentare replici airsoft ca au multe arme cu 3-4 jouli care totusi au piston de plastic, cu buza metalica. Viata lunga nu le dau nici alora. Cred ca aici intervine producatorul, care da calitatea internelor.
 6. Stiu ca ar fi mai buna o arma cu aer comprimat, dar am explicat de ce as vrea totusi sa raman pe airsoft. Daca ii plesnesc la 30-40m, pentru mine e suficient. Replicile ce le-am enumerat mai sus sunt noi. Vanzatorul e de fapt o firma. Despre Dragunov... daca bine am retinut, nu au sina pentru luneta, trebuie confectionati suporti. Am dreptate? Asta nu ma prea incanta. Apropo, asta nu e Dragunov? Din descriere asa reiese: https://www.olx.ro/oferta/pusca-airsoft-modificata-v-2-full-metal-manuala-pachet-sniper-bile-ID9wATW.html Magazin specializat... cei din Cluj nu au mare lucru. In Baia mare nu au airsoft (am fost si au doar letale si neletale). In Oradea, nu au airsoft pe site. Astea sunt mai aproape de mine, ca sa pot apela la ei.
 7. Va salut. E primul meu topic pe acest forum, dupa ce am citit cate ceva. Am un sniper gen VSR manual primit cadou in vara trecuta, dar stock, neupgradat. A rezistat vreo 3-400 bile si s-a terminat. La inceput tragea bila fara sa actionez tragaciul, iar apoi nici nu mai statea armat. L-am desfacut, nu-mi dau seama exact ce e uzat... pistonul de plastic sau mecanismul tragaciului. Toate au ceva joc pe-acolo. Initial m-am gandit sa trec la o arma neletala, am facut si cursul de arme (care oricum e binevenit), dar dupa ce am aflat cate batai de cap ai cu o arma chiar si neletala (depozitare, uz, vizare permis, trageri in poligon, etc...), am revenit cu gandul la airsoft. Am vrut sa duc arma la upgrade in Cluj, dar cand mi-au spus ca pretul unui upgrade incepe de la 1000 de lei cu arc de 170-180m/s, am zis ca mai bine iau alta gata facuta in banii aia, noua si completa. Eu o folosesc la tara, la daunatori, nu intentionez sa particip la jocuri. Deci o viteza de tragere mai mare si o energie sporita sunt binevenite. La sniper-ul ce-l aveam, peste 10-15m era doar adiere sau sperietoare pentru grauri, lastuni (zburatoare ce ne-au napadit). Banuiesc ca avea in jur de 1.5J. Am gasit pe olx la o firma care aduce snipere upgradate (asa spun ei, ca le aduc, nu se pricep sa modifice sau alte detalii legate de ele). Cred ca e aceeasi firma, de prin Craiova, desi sunt 2 numere de telefon la toate anunturile gasite. Variantele la care m-am gandit ar fi (in ordinea asta): https://www.olx.ro/oferta/foarte-puternica-pusca-airsoft-full-metal-manuala-pachet-sniper-bile-ID9XGfn.html https://www.olx.ro/oferta/pusca-airsoft-modificata-v-2-full-metal-manuala-pachet-sniper-bile-ID9wATW.html https://www.olx.ro/oferta/pusca-airsoft-well-modificat-4j-manuala-cu-aer-comprimat-sniper-IDa4peB.html https://www.olx.ro/oferta/pusca-tip-sniper-foarte-mare-grea-lunga-din-metal-luneta-airsoft-co2-IDbp5g7.html https://www.olx.ro/oferta/model-nou-modificat-pusca-sniper-awp-airsoft-4-3jouli-6-08mm-puternica-IDccrQY.html https://www.olx.ro/oferta/model-nou-modificat-pusca-sniper-awp-airsoft-4-3jouli-6-08mm-puternica-IDcaOcU.html Cunoasteti careva din arme? Plusuri, minusuri? Pot fi de incredere la banii astia? Pot fi upgrade-uri cu interne de plastic? Ori 4-4,2 juli nu ai cum sa-i scoti dintr-un piston de plastic. Conteaza producatorul? Ma intereseaza si cum arata si nici nu vreau s-o arunc dupa 2-3000 de bile trase. Multumesc.