30k

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 30k

 • Birthday 03/18/1997

Converted

 • Localitate
  Iasi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, îmi cer scuze că nu am făcut un update, lanterna s-a dat, cătările le am păstrat pe replică și le-am vopsit, probabil nu le dorești așa, foregrip-ul este valabil.
 2. Are cineva asa ceva? Nu am gasit nimic pe forum in legatura cu modelul respectiv.
 3. Salut, sunt student în anul 5 la medicină generală și îmi investesc puținul timp liber într-o pasiune recent aparută, și anume în brățările nautice. Sunt din paracord, nanocord și oțel inoxidabil. Materialele sunt de origine europeană și americană, mărimile sunt universale. Prețul pentru o singură brățară variază între 20 și 40 de lei. Brelocul este 20 de lei. Suport costul transportului prin Poșta Română la comenzile de peste 100 de lei. Se pot returna fără probleme în cazul unui defect sau dacă nu se ridică la așteptări, însă sper sa nu fie cazul. Mulțumesc pentru atenție! P.S. Banii pe care îi strâng vor fi investiți într-o stație TCA 152A, pentru sportul/hobby-ul acesta.
 4. Up, am scazut pretul cu 100 de lei.
 5. Reducere 200 de lei pana pe 28 februarie.
 6. Intra pe elitetactical.ro, gasesti acolo ce cauti, iar in privinta Vector-ului, ar trebui sa iti intre incarcatoarele in pouch-urile de MP7/MP5.
 7. Ma abonez la med pouch daca te decizi sa le dai separat.