Evenimente de airsoft

De prin lume adunate si la comunitate date. Evenimentele de Airsoft majore din Romania si din Europa!

Forums

 1. OVERLOAD airsoft & milsim Event

  Forumul evenimentului international "OVERLOAD airsoft & milsim Event"
  177
  posts
 2. Desert Storm

  Eveniment organizat la Constanta de catre Desert Storm Crew. Evenimentul se desfasoara intr-o locatie CQB plina de cladiri si pe alocuri cu zone de vegetatie usoara

  • No posts here yet
 3. Lupta pentru Codrii de Arama 8 - Mobilizarea

  "Lupta pentru Codrii de Arama 8 - Mobilizarea" - 21-23 iunie 2019, Botosani-Agafton
  266
  posts
 4. Patrula Airsoft România (PARO 2017)

  De ce Patrula Airsoft Romania (PARO)? Am dorit sa oferim jucatorilor de airsoft si altceva decat clasicul pac-pac de duminica sau eventurile organizate in tara. Am dorit trecerea la alt nivel in airsoft. Cel competitional. Ce este PARO? Este un concurs intre echipe de jucatori airsoft. Pe un traseu stabilit, echipele concurente vor trebui sa parcurga un numar de probe care vor fi punctate ...
  9
  posts
 5. BLITZKRIEG - Meerkats Airsoft Club

  Tot ce trebuie sa ști despre evenimentul de la Sibiu organizat de MEERKATS
  92
  posts
 6. Border War - Cehia

  Toate despre evenimentul de la cehi
  613
  posts
 7. 31
  posts
 8. Ground Zero Airsoft Events

  Initiat de 6mm - Prima publicatie dedicata airsoftului din Romania, Ground Zero este deja un eveniment de referinta pentru comunitatea de airsoft. Reteta noastra de succes? O poveste care sa deschida posibilitati nenumarate de dezvoltare si un cadru de joc, care sa multumeasca aproape orice tipologie de jucator.
  49
  posts
 9. Viper - Venom Bulgaria

  29-30 August, 2015 near the city of Sofia THE GAME IS FOR: Players who are bothered neither by long missions (3+ hours), nor walking, nor map reading. Neither are they bothered by extended periods without firefights, nor by the rain, darkness and the cold. It is for players who want to be part of a well establish chain of command.
  7
  posts
 10. Resurse Game-Mastering

  forum dedicat organizatorilor de evenimente - este un loc unde acestia pot face schimb de experienta si idei, legat de organizarea unui eveniment.
  229
  posts