All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Dobrea Dragos aka Phoenix este noul comandant Hunters. Intr-o singura zi lucrurile luasera o turnura incredibila pentru Comandantul ZAF.Isi incepuse dimineata servind cafeaua,inconjurat de numeroasele sale amante ,pe terasa castelului Kruber de pe valea Yatzerului.Nimic nu prevestea iadul ce avea sa urmeze.Posibila condamnare a maiorului von Klausen nu avea darul de-ai strica buna dispozitie,mai ales ca-si propusese sa beneficieze de-o dupa-amiaza relaxanta,cu sampanie,caviar si tigari de foi. Seara insa ne va arata o alta fata a Destinului,una in care-l vedem pe fostul comandant acuzat de tradare si luat prizonier.Pe drumul spre celebra inchisoare Spandau,profitand de neatentia gardienilor,Phoenix reuseste sa se ascunda intr-o fosta fabrica de ciment.Apoi,la adapostul noptii se refugiaza in padurea Hartgen.Insetat,flamand,lipsit de cele mai elementare mijloace de supravietuire,Phoenix a ratacit agonizand pret de cateva zile pina a fost gasit aproape inconstient de catre o patrula de parasutisti din deja celebra brigada James Hunt.Unul dintre militarii patrulei l-a recunoscut pe fugar si-n ciuda opozitiei celorlalti a insistat ca prizonierul sa fie adus in tabara Hunters.Aici,dupa un scurt interogatoriu,ofiterii de Informatii ai Brigazii,si-au dat repede seama cine le statea in fata,fostul lor dusman,omul pentru care ei apucasera calea pribegiei. Dar cum de cele mai multe ori interesele comune primeaza,tot asa si fostii dusmani au ales sa-si dea mana si sa lupte impreuna pentru propria prosperitate.Cunoscand in detaliu rutele de aprovizionare ale fostei sale armate si bazandu-se pe dorinta parasutistilor de a le plati dusmanilor pentru viata plina de privatiuni din padure,Comandatul Phoenix devenea dintr-o data un dusman extrem de tenace pentru ZAF si KSF.Vor realiza marii comandanti de armate ce pericol plutea asupra lor? Brigada James Hunt era pregatita sa le arate.
 3. Yesterday
  salutare, foarte bun tutorialul. As avea o intrebare la voi. Daca am cumparat un mosfet Gate Titan - varianta Advanced pt una din replicile mele, si ma vreau sa imi pun si pe a doua replica un Gate Titan, dar de data aceasta achizitionez varianta Basic...in acest caz pot sa am acces si cu al doi-lea mosfet la setarile de la Advanced ? Sau voi fi limitat ?
 4. 1. Chest rig RACK MINUS de la Blue Force Gear. Facut din hypalon, foarte usor (sub 100 de g) si foarte rezistent. 12 randuri de Molle in partea frontala si 2 pe umeri. 350 lei 2. 2 buc Pouch dublu Warrior Assault Systems. Fiecare buzunar poate lua 2 incarcatoare de 5.45, 5.56 sau 7.62. 100 lei bucata. 3. Pouch utilitar Warrior Assault Systems. Dimensiuni 17x13x6 cm. 100 lei Toate produsele sunt Crye Multicam original. Predare personala in Bucuresti, cei din provincie isi aleg metoda de transport (posta sau curier) si o achita! Vandute: 3. 2 buc Pouch simplu Warrior Assault Systems. Poate lua 2 incarcatoare de 5.45, 5.56 sau 7.62. 80 lei bucata. 4. 2 buc Pouch simplu cu bungee cord Flyye Industries. Poate lua 1 incarcator de de 5.45, 5.56 sau 7.62. 50 lei bucata.
 5. Salutare, sunt nou pe aici pe forum și abia am aflat de eveniment, probabil și din cauza faptului ca locuiesc în Belgia 😂. Ar mai fi vre-o șansă să se mai găsesca vre-o 2 locuri pentru eveniment? Am și ceva experienta în domeniu . Mersi mult https://youtu.be/sfpDEvnPfFA
 6. until
  Vă anunţăm că evenimentul BLITZKRIEG 2019: Operation Swordfish va avea loc în perioada 08-11 august 2019. Locația: Șanta (Păltiniș, Sibiu, România) Tip eveniment: Airsoft, Mil-sim Durată: 30 ore (Vi 09.08.2019 ora 12:00 - Sâ 10.08.2019 ora 18:00) Detaliile legate de organizarea evenimentului vor fi disponibile în curând ... --------------------------------------------------------------------------------- We announce that BLITZKRIEG 2019: Operation Swordfish will take place on August 09-10, 2019. Location: Santa (Paltinis, Sibiu, Romania) Event type: Airsoft, Mil-sim Duration: 30 hours (Fri. 09.08.2019 ora 12:00 - Sat. 10.08.2019 ora 18:00). Details about the event will be available soon ...
 7. Ia legatura pls cu Paul Macovei: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000699406310 Stiu ca el cauta un JPC. Spor la vanzare.
 8. @Kuminte, vezi ca trebuie sa le faci "break in", la mine a durat cateva zile de purtare ca sa se mai lase. Eu nu am avut probleme cu marimea, port 42 si 42 am comandat, dupa o sapt au fost perfecti la potrivire.
 9. Last week
  Super băieții de la Bistrița jos pălăria...
  Felicitari A.C.S Battlefield Airsoft Bistrita Team!!!
  Eveniment superb organizat de cei de la Bistrita. Ma bucur mult ca am luat parte la aceasta editie PARO si o astept pe urmatoarea. BIG UP!!
 1. Load more activity