STAGIU DE SUPRAVIETUIRE

    

Community Calendar
Elena Sec
   (0 reviews)

Event details

Scoala de supravietuire "REDUTA", in parteneriat cu Asociatia "Gogu Puiu si Haiducii Dobrogei", organizeaza un stagiu de supravietuire, intre 10-12 MAI, a.c.

Instructori: Eugen Sechila, fost militar in Legiunea Straina, cu 16 ani de experienta in grupul commando al regimentului parasutist.

                        Samir Mekki, fost militar - infirmier in Legiunea Straina, cu 8 ani de experienta in regimentul parasutist.

Activitati:  cursuri de autoaparare, de prim ajutor, scoala focului (participantii invata sa aprinda focul prin diverse mijloace), curs de topografie si orientare pe teren (curs teoretic si practic), scoala de noduri si matelotaj (participantii invata sa  faca diverse tipuri de noduri pe care ulterior le vor folosi in ridicarea greutatilor si distribuirea de forte), construirea adapostului, construirea de capcane. Seara, in jurul focului se discuta subiecte ca: termoregulatia, gestiunea stresului, viziune tactica, autonomia supravietuirii, etc.

Locatie: imprejurimile comunei Brebu, Campina, judet Prahova.

Costuri: 400 RON - cuprinde onorariul instructorilor, al bucatarului si alimentatia pe tot parcursul stagiului.

Inscrieri: va puteti inscrie numai in baza completarii fisei individuale (din attach) si trimiterii ei la adresa asociatia.gogupuiu@gmail.com

MENTIUNE: nu sunt obligatorii toate materialele din lista pe care o gasiti in fisierul "Modul - Initiere", dar va rugam sa ne informati cu privire la materialele care va lipsesc (sac de dormit, foaie de cort, saltea izopren) pentru a va putea suplini din efectivele noastre, in masura disponibilitatii. Nu se percep costuri suplimentare pentru materialele pe care vi le imprumutam.

          

FISA INDIVIDUALA.docx Modul-Initiere.docx


User Feedback

Create an account or sign in to leave a review

You need to be a member in order to leave a review

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

There are no reviews to display.