Regulament Listare Evenimente

AirsoftRomania

Noile reguli de listare a evenimentelor ating doua subiecte egal de importante: Calitatea Continutul Publicat si Conditii de parteneriat dupa cum urmeaza:

1. Calitatea Continutului
- Evenimentele trebuie sa posteze informatii relevante despre eveniment, in scris in interiorul topicului destinat
(scenarii, regulament, conditii de joc, premii - daca este cazul, factiuni, dress code, reguli speciale, etc)
- Detalii Complete privind Participarea 
(procedura de inscriere, pret, locatie, data)
- Publicarea corecta si completa in Calendarul Comunitatii
- Procedura oficiala de contact

Nota: In functie de specificul fiecarui eveniment elementele de mai sus pot fi optionale, dar intelegeti ideea: Userii comunitatii trebuie sa gaseasca informatii relevante si complete.

2. Conditii de Parteneriat


AirsoftRomania.com se considera partenerul vostru si accepta sa promoveze gratuit orice eveniment, cat si sponsorii acestuia asumandu-si calitatea de partener media. Din acest motiv comunitatea intelege prin parteneriat o relatie bilaterala, si evenimentele au urmatoarele doua obligatii :
sa anunte pe platformele personale ( pagina de facebook, grup de facebook, adresa web) parteneriatul cu AirsoftRomania.com folosind bannerele din sectiunea download cum considera de cuviinta (logo in cover, listarea site-ului in randul partenerilor, in textul comunicatelor etc).
-sa permita afisarea unu banner cu AirsoftRomania.com in calitate de partener media in cadrul evenimentului. Toate costurile de transport sunt suportate de catre noi.

Atata timp cat conditiile de sus sunt indeplinite TOATE evenimentele de airsoft sunt invitate sa isi posteze activitatea si le garantam ca suntem intr-o continua preocupare sa le promovam cat mai bine la un public targetat corect si direct interesat in evenimentele de airsoft. 

Asistam tehnic orice eveniment care nu dispune de cunostintele necesare pentru alcatuirea unui continut corect si atragator. Daca aveti nevoie, folositi functie de Support din meniul principal. 

Va multumim!