DarphBobo wrote:
Pai stai vere c-o fost mil-sim. Ati avut sansa sa urcati pe deal la Calugareni (sansa pe care turcaletii nu cred c-au avut-o), ati putut experimenta cum se simteau americanii in Vietnam prin jungla (din pacate n-am avut serpi si alte reptile, singurele pe care le-am vazut au fost niste gusteri, da aia n-au vrut sa va muste), ati avut ocazia de a va folosi simtul orientarii si al organizarii intr-un mediu ostil si tot ce puteti zice e "Au, m-au ciupit tantzarii!".
L.E: ala cu ciuma bubonica era Emil.
Eu n-am zis ca n-a fost misto. A fost. Am urcat si-am coborat de mi-au sarit ochii (deh, turcii n-aveau respawn), am experimentat si jungla (dar misto ar fi sa fi stiut c-o zi inainte sa vin cu maneca lunga, tantari-repellent, macar americanii stiau unde-i duce), am incercat sa folosesc simtul orientarii (dar nu-l aveam la mine, asa ca am intrebat de 1000 de ori unde ne e respawn-ul) si al organizarii (medic beta brusli in fata, mers in sir indian prin lan sa nu stricam graul si alte experiente). Mie unu' mi-a placut, chit ca acum la serviciu mai mult ma scarpin decat muncesc

Dar mai mult imi place la halele alea.
Edit: Multumiri TMT pentru organizare.