ASR Forum

www.airsoftromania.com
It is currently Tue Oct 23, 2018 12:51 am
progear.ro

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 

Scenariu sau nu?
Poll ended at Sun Apr 06, 2014 10:15 pm
DA 86%  86%  [ 6 ]
NU 14%  14%  [ 1 ]
Total votes : 7
Author Message
PostPosted: Mon Mar 31, 2014 10:15 pm 
Offline
A.T.A.C.
User avatar

Joined: Fri Nov 15, 2013 10:16 am
Posts: 159
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time
Localitate: CONSTANTA
Salut, pentru ca am stat o noapte intreaga la munca, mi-a venit o idee de scenariu. Ca de obicei astept propuneri si eventuale modificari (feel free Kappa :mrgreen: ), here we go:Amenintare ICBM


O aripa extremista a armatei rosii (red army forces)afla de existenta unei baze de lansare pentru rachete balistice intercontinentale pe o insula aparent pustie din Marea Neagra. Cu aceste rachete gruparea doreste sa distruga toate capitalele Europei pentr a instaura haos si a-si putea extinde dupa aceea teritoriul. Serviciile de informatii afla de planurile acestora dar se vad in imposibiliatea de a reliza un atac aerian deoarece pe insula se afla si o zona de extractie a gazelor naturale ce alimenteaza o mare parte din populatia tarilor europene.
In momentul in care liderii europeni s-au hotarat sa trimita Armata a 5-a, primesc informatii de la satelitii de spionaj ca red army forces, au ocupat camerele de lansare ICBM si au intrat in posesia valizelor cu protocoalele de lansare. Deoarece red army detinea informatii din interior au reusit sa deschida aceste valize si au schimbat codul de acces. Pentru ca acestea au un cod de siguranta care lanseaza automat ICBM-urile in cazul unei tentative de by-pass pentru deschidere, s-a ajuns la concluzia ca este mult mai bine sa fie distruse. Neavand destul timp pentru deplasarea unei forte armate atat de mare, este trimisa o trupa de interventie rapida(commando forces)


LOCATIE

Fermele noi de la Lumina

DEPLOYMENT

COMMANDO FORCES va fii in inferioritate numerice 6-8 persoane maxim.
RED ARMY FORCES va fii in superioritate numerica minim 10 maxim 16 persoane.Acestia vor avea la dispozitie 10 min avans pentru a putea ascunde in cladirile marcate cu rosu "bomb location" cele 5 dispozitive de lansare ICBM. Dispozitivele de lansare sunt niste cutii de carton, din care in momentul in care sunt distruse iese o carpa verde. Se considera ca in momentul in care au fost distruse nu mai pot fii folosite.

Timp de joc 1h 30 min +/- 30min
Respawn instant.
COMMANDO FORCES joaca cu un medic, bleeding time 3 min. Poate fii inviat o singura data doar daca ajunge medic-ul la el in cele 3 min si i se leaga un bandaj pe mana. Medicul nu are bleeding time, in cazul in care este omorat merge in respawn

Victory condition.

COMMANDO FORCES dezactiveaza toate cele 5 dispozitive ascunse in prelabil.
RED ARMY FORCES eliminarea echipei adverse.

REQUIREMENTS

COMMANDO FORCES statii pentru a se anunta cate dispozitive mai au de distrus, 1 sniper, mid cap only.
RED ARMY FORCES statii radio de preferat, 1 SAW, mid si HICAP (pentru hicap single only)

SI CEL MAI IMPORTANT CHEF DE JOC SI DISTRACTIE
Image

_________________
[color=#0040BF]Airsoft Club Constanta /color]

Apele linistite sunt cele mai periculoase !!!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 01, 2014 8:51 am 
Offline
DIE!
User avatar

Joined: Thu Aug 16, 2012 1:00 pm
Posts: 451
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Localitate: Constanta
Image
Image

Okeeee...Here we go...

1.Am modificat putin harta, in sensul ca am pus respawn-ul pt ambele echipe la jumatatea terenului + amplasarea bombelor pe tot terenul.
Am propus asta pentru ca in prima varianta se limita jocul spre iesire, acolo fiind amplasate obiectivele.
2.Respawn-ul nu era echitabil, fiind instant, blue force, ar fi putut sa campeze la respawn sau in jurul acestuia fara sa se miste prea mult in timp ce rosii aveau de alergat pe toata suprafata terenului.
3.As propune sa terminam odata cu hicapa-urile...si sa terminam odata cu situatii de genul "nu stiu cat am pe replica"...
Nu poti sa vi la joc si sa NU ITI STII PROPRIUL MED! Aici nu e loc de compromis (oricine s-ar supara!)
4.Adauga te rog la regulamentul scenariului si faptul ca ORICINE incepe un conflict verbal (sau/si il intretine) sta 30 minute pe bara .

As mai ruga inca odata colegii care citesc forumul, anuntati-va va rog prezenta sau absenta.

Dupa ce ne hotaram la varianta finala a scenariului, pune-o te rog pe primul post, sa fie mai usor de parcurs, si pune ora intalnirii in titlul topicului, nu ora inceperii jocului.
Ex. Ora 9, OMV Pescarie...

_________________
Everyone wants to go to heaven, but nobody wants to DIE!Ete...NA!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 01, 2014 10:34 am 
Offline
A.T.A.C.
User avatar

Joined: Fri Nov 15, 2013 10:16 am
Posts: 159
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time
Localitate: CONSTANTA
Salut,

In prima varianta am pus respawn-ul echipei rosii in celalalt capat al plansei de joc, deoarece acestia erau in superioritate numerica aprox 2-1 si aveau posibilitatea de a ataca echipa albastra din spate. Locatiile de amplasare initiala a bombelor erau puse acolo, pentru a fii mai usor de aparat si din cate tin eu minte au destul de multe camere, ceea ce le face destul de greu de curatat.
Eu unul sunt cu totul de acord cu tine sa terminam cu HICAP (ma gandisem doar ca sunt ceva "incepatori" cu HICAP si talibanii astia din red army trag mult in real life :lol:), din punctul meu de vedere pentru orice persoana care este la inceput trebuie sa-i acordam 1-2 luni (maxim 10 jocuri) cu hicap pentru a trece pe mid sau low. Nu poti impune unei persoane care doar ce s-a apucat de joc si inca nu stie cu ce se mananca sa aiba mid. In ceea ce priveste med-ul eu banuiam ca toata lumea stie cat are pe replica. Din punctul meu de vedere cine nu stie cat are, by default med 15m.
In ceea ce priveste conflictele verbale, anale sau de orice fel, este de bun simt sa nu le ai in timpul jocului si sa discuti cu persoana implicata dupa joc, pentru a nu le strica si celorlalti cheful de joc.

DRAGI COLEGI ANUNTATI-VA PREZENTA SAU ABSENTA, PENTRU A PUTEA SI NOI CEILALTI SA STIM CE FACEM. MULTUMESC

L.E. Kappa ai vazut foarte bine ca noi ne vedem la 09:00 si lumea apare de obicei dupa 15-20 min, din aceasta cauza am pus ora inceperii jocului, dar daca nu vor anunta daca vin sau nu tot nu iese nimic nici asa

_________________
[color=#0040BF]Airsoft Club Constanta /color]

Apele linistite sunt cele mai periculoase !!!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 01, 2014 11:38 am 
Offline
DIE!
User avatar

Joined: Thu Aug 16, 2012 1:00 pm
Posts: 451
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Localitate: Constanta
alpha112 wrote:
Salut,
In prima varianta am pus respawn-ul echipei rosii in celalalt capat al plansei de joc, deoarece acestia erau in superioritate numerica aprox 2-1 si aveau posibilitatea de a ataca echipa albastra din spate. Locatiile de amplasare initiala a bombelor erau puse acolo, pentru a fii mai usor de aparat si din cate tin eu minte au destul de multe camere, ceea ce le face destul de greu de curatat.


Da dar nu elimina posibilitatea ca albastrii sa campeze pe langa respawn...
La cum vad eu va fi asa : Rosii au ca singur obiectiv eliminarea adversarului, ce te faci daca toti rosii inconjoara respawn-ul albastrilor?(chiar si la 15-20m) Mai iese cineva de acolo? :mrgreen:
Se omoara jocul, in felul asta...
Apoi, daca obiectivele sunt numai intr-o parte a hartii, se vor concentra ambele echipe pe zona aia, care e destul de "inchisa".De-aia am zis sa folosim toata locatia la capacitatea ei...
Hai sa vedem si ceilalti ce zic...daca zice cineva ceva, desigur :lol: :lol: :lol:

_________________
Everyone wants to go to heaven, but nobody wants to DIE!Ete...NA!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 01, 2014 1:26 pm 
Offline
Mercenarii

Joined: Wed Oct 22, 2008 3:33 pm
Posts: 981
Location: constanta
Has thanked: 16 times
Been thanked: 2 times
Localitate: Mangalia
Mercenarii prezenti :wink:

1. In Alpha cei de la Red Army au mai mult de alergat spre si de la respawn, dar sa nu uitam ca ei incep jocul campati si asta este un avantaj. Mai au avantajul ca obiectivele sunt in aceeasi zona, isi pot asigura suport mult mai usor.

2. In Kappa Red Army trebuie sa isi imparta fortele pe toata harta. Respawnul este "echitabil" dar ai o suprafata mult mai mare de acoperit, mai ales cand trebuie sa iti sprijini colegii atacati, asta daca vor sa faca asta :lol: :lol:

SF orice scenariu ar fi au cam acelasi lucru de facut, sa gaseasca si sa elimine cutiile si faptul ca sunt imprastiate pe tot terenul sau comasate nu ii afecteaza prea mult. Dupa ce au distrus o cutie aceea nu mai poate fi folosita, deci trec la urmatorul obiectiv si tot asa ...

Imi place scenariu, necesita ceva efort :wink: dar fara statii la fiecare jucator, echipa de 2 persoane, nu faci nimic. Toata frumusetea lui se invarte in jurul informatiilor, ca sa sti pe cine ai, unde ai, cine e atacat si de cati, etc ...

Pentru noi merg oricare dintre variantele de scenariu dar o prefer pe cea al lui kappa ca e mai intinsa si eu unul imi place sa ma folosesc de toata locatia de la Lumina, respawn-ul poate sa ramana cum l-a gandit Alpha. Si poate aveti un spray sa numerotam cladirile :wink:

Despre regulament :

De acum la jocuri va fi si crono si bile de 0.20g. pentru testarea replicilor. Vezi cat iti trage replica, aplici med-ul din regulament. De acum nu mai merge cu scuze, ai crono testeaz-o. Nu vrei, nu te obliga nimeni sa vi sa te joci cu noi, stai acasa :wink: sau joaca in alta parte.
In ceea ce priveste hy-cap incepatorii sunt acceptati dar cei care au peste 2 luni nu mai au voie. Stiti voi, putini dar buni :lol:
Discutiile despre certuri pe teren, nemuritori si nimeritori se discuta 10 minute dupa terminarea jocului. Nu mai pot sa fiu prieten cu toata lumea :wink: :twisted: :twisted:

_________________
When I'm at war with myself ... I ride, just ride ... J-J
Omerta !!!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 01, 2014 1:41 pm 
Offline
A.T.A.C.
User avatar

Joined: Fri Nov 15, 2013 10:16 am
Posts: 159
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time
Localitate: CONSTANTA
malvado wrote:
Mercenarii prezenti :wink:

1. In Alpha cei de la Red Army au mai mult de alergat spre si de la respawn, dar sa nu uitam ca ei incep jocul campati si asta este un avantaj. Mai au avantajul ca obiectivele sunt in aceeasi zona, isi pot asigura suport mult mai usor.

2. In Kappa Red Army trebuie sa isi imparta fortele pe toata harta. Respawnul este "echitabil" dar ai o suprafata mult mai mare de acoperit, mai ales cand trebuie sa iti sprijini colegii atacati, asta daca vor sa faca asta :lol: :lol:

SF orice scenariu ar fi au cam acelasi lucru de facut, sa gaseasca si sa elimine cutiile si faptul ca sunt imprastiate pe tot terenul sau comasate nu ii afecteaza prea mult. Dupa ce au distrus o cutie aceea nu mai poate fi folosita, deci trec la urmatorul obiectiv si tot asa ...

Imi place scenariu, necesita ceva efort :wink: dar fara statii la fiecare jucator, echipa de 2 persoane, nu faci nimic. Toata frumusetea lui se invarte in jurul informatiilor, ca sa sti pe cine ai, unde ai, cine e atacat si de cati, etc ...

Pentru noi merg oricare dintre variantele de scenariu dar o prefer pe cea al lui kappa ca e mai intinsa si eu unul imi place sa ma folosesc de toata locatia de la Lumina, respawn-ul poate sa ramana cum l-a gandit Alpha. Si poate aveti un spray sa numerotam cladirile :wink:

Despre regulament :

De acum la jocuri va fi si crono si bile de 0.20g. pentru testarea replicilor. Vezi cat iti trage replica, aplici med-ul din regulament. De acum nu mai merge cu scuze, ai crono testeaz-o. Nu vrei, nu te obliga nimeni sa vi sa te joci cu noi, stai acasa :wink: sau joaca in alta parte.
In ceea ce priveste hy-cap incepatorii sunt acceptati dar cei care au peste 2 luni nu mai au voie. Stiti voi, putini dar buni :lol:
Discutiile despre certuri pe teren, nemuritori si nimeritori se discuta 10 minute dupa terminarea jocului. Nu mai pot sa fiu prieten cu toata lumea :wink: :twisted: :twisted:Malvado un adevarat Eminescu al airsoft-ului :lol: :lol: :lol: Imi face o mare placere sa citesc de fiecare data ceea ce scrii, scurt si la obiect :oops: si zic asta fara niciun fel de caterinca

1. Locatia va fii folosita TOATA, crede-ma mai sunt lucruri sa spunem nescrise :wink:
2. Spray o sa cumpar eu
3. Pentru a face miscare si a ne descretii fruntile cred ca ne intalnim cu totii in fiecare weekend.
4. In ceea ce priveste statiile si comunicarea, tocmai de aceea m-am gandit ca ar fii ok si un scenariu care sa presupuna si altceva in afara de Lonely Ranger

L.E. Asteptam sa-si dea si ceilalti cu parerea mai noi sau mai vechi

_________________
[color=#0040BF]Airsoft Club Constanta /color]

Apele linistite sunt cele mai periculoase !!!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 02, 2014 11:07 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Mar 09, 2013 11:32 pm
Posts: 97
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Localitate: Constanta
din pacate iar lipsesc si saptamana asta...

_________________
Magazin Airsoft Constanta
Ne gasiti si pe Facebook
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 04, 2014 8:44 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Aug 12, 2013 4:37 pm
Posts: 111
Location: Constanta
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Localitate: Constanta
Prezent


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 05, 2014 5:57 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jul 26, 2013 4:52 pm
Posts: 68
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Localitate: constanta
pass poate sapt viitoare

_________________
Wars come and go...but my soldiers stay eternal


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 05, 2014 10:40 am 
Offline
DIE!
User avatar

Joined: Thu Aug 16, 2012 1:00 pm
Posts: 451
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Localitate: Constanta
vad ca prezenta e scazuta,o lasam pe saptamana viitoare?

_________________
Everyone wants to go to heaven, but nobody wants to DIE!Ete...NA!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 05, 2014 11:41 am 
Offline

Joined: Wed Nov 06, 2013 12:58 am
Posts: 64
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Localitate: constanta
pacat ca cerul nu tine cu voi, ca ideea e frumoasa :p


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 05, 2014 1:30 pm 
Offline
A.T.A.C.
User avatar

Joined: Fri Nov 15, 2013 10:16 am
Posts: 159
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time
Localitate: CONSTANTA
din cate se anunta, maine va ploua din nou toata ziua. Eu zic sa amanam pe weekend-ul viitor

_________________
[color=#0040BF]Airsoft Club Constanta /color]

Apele linistite sunt cele mai periculoase !!!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 05, 2014 6:54 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Aug 12, 2013 4:37 pm
Posts: 111
Location: Constanta
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Localitate: Constanta
Ar merge o intrebare si la paintball arena. Macar acolo nu te ploua si merge si in mai putina lume.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 

airsoftmechanix.ro


All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

 
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group