ASR Forum

www.airsoftromania.com
It is currently Sun Nov 18, 2018 10:29 pm
progear.ro

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 60 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
PostPosted: Mon Oct 28, 2013 6:47 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 29, 2009 3:56 pm
Posts: 785
Location: Sat Vacanta
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Localitate: Bradulet
Draconis impreuna cu AirsoftPark continua organizarea unor evenimente de nisa, intr-un mod cat mai dedicat cu putinta. A doua editie Spartan Wars vine cu un set de modificari menite sa il transforme intr-unul destinat in exclusivitate celor ce isi doresc mil-sim maxim.
Siteul evenimentului este http://www.airsoftevents.ro/spartanwars2

DETALII JOC:
Evenimentul va avea loc la Airsoft Park – Bradulet, pe o un teren fragmentat tip muscele, avand o suprafata de aproape 200 ha si o diferenta de nivel intre 640 si 900 metri altitudine, pe o durata de 60 ore de joc continuu.
Jocul va fi limitat la 155 de participanti. Aceste locuri nu se vor suplimenta, indifierent de cerere; daca evenimentul va iesi asa cum ne dorim si este de asteptat, la urmatoarele editii vom mari numarul de jucatori.
Cele 3 factiuni implicate in eveniment sunt:
- Federatia Statelor Aser (70 locuri)
- Republica Mogava (70 locuri)
- Provincia Pinovia Centrala (15 locuri)

La aceasta editie vor exista bani ingame (PMU), care vor avea un rol estential pentru fiecare din factiuni. Cu ajutorul banilor se platesc soldele soldatilor, se baga steaguri in teren, se dau jos steagurile din turn, se pot cumpara pachete tactice (baricade mobile, plase de camuflaj, fumigene, etc.), se pot cumpara bauturi racoritoare / mancare / diverse elemente LARP.

Vom reveni la accente LARP (nerecomandat celor slabi de inima !)
Factiunea civililor (Provincia Pinovia Centrala) este o factiune dedicata exclusiv jucatorilor ce isi doresc sa faca LARP.
Cei ce opteaza pentru LARP la acest eveniment dar nu vor sa fie civili, trebuie sa bifeze la inscriere casuta “LARP”. Acestia vor primi la check-in un plic care va contine o serie de misiuni LARP pe care ei trebuie sa le indeplineasca.

PROGRAM EVENIMENT
Miercuri 13 August 2014 intre orele 12:00 – 19:00 Check-In
Miercuri 13 August 2014 la ora 20:30 Briefing general
Joi 14 August 2014 la ora 06:00 START JOC
Sambata 16 August 2014 la ora 18:00 STOP JOC
Sambata 16 August la 2014 la ora 20:00 SAYONARA PARTY

_________________
Image

http://airsoftpark.wordpress.com/


Last edited by Mihai Hammer on Fri Nov 08, 2013 11:50 am, edited 4 times in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Oct 28, 2013 7:02 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 29, 2009 3:56 pm
Posts: 785
Location: Sat Vacanta
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Localitate: Bradulet
INSCRIERI

Inscrierile vor avea loc in 3 perioade distincte:
1. Prima perioada de inscrieri va incepe pe 18 Noiembrie 2013 la ora 10:00 si se va incheia pe 19 Noiembrie 2013 la ora 22:00; pretul biletului in aceasta perioada va fi de 85 lei / jucator
2. A doua perioada de inscrieri va incepe pe 15 februarie 2014 si se va incheia pe 15 martie 2014; pretul biletului in aceasta perioada va fi de 125 lei / jucator
3. A treia perioada de inscrieri va incepe pe 15 aprilie 2014 si se va incheia pe 15 mai 2014; pretul biletului in aceasta perioada va fi de 190 lei / jucator

Toate inregistrarile care nu sunt achitate in termen de 5 zile de la data inchiderii unei perioade de inregistrari, vor fi anulate.
Odata platita taxa de participare, aceasta NU POATE FI RETURNATA! Exceptie: in cazul in care pana la data de 15 mai 2014 nu se inscrie un numar de persoane suficient pentru desfasurarea evenimentului exista posibilitatea ca acesta sa se anuleze, caz in care se vor returna banii celor ce s-au inscris, mai putin comisioanele bancare. Apreciem totusi ca aceasta probabilitate aste minima.

- Daca esti un lup singuratic caruia ii place sa umble singur pe teren, Rambo style, recomandam sa NU te inscrii la acest eveniment.
- Daca ai probleme sa primesti si sa duci la indeplinire ordine, recomandam sa NU te inscrii la acest eveniment.
- Daca nu esti dispus sa ii respecti pe ceilalti participanti la joc si sa recunosti autoritatea arbitrilor, recomandam sa NU te inscrii la acest eveniment.
- ATENTIE! Toti cei ce care vor fi dati afara de la eveniment sau parasesc locatia fara motiv intemeiat inainte de Stop Joc, vor fi banati la urmatoarele editii Spartan Wars.

_________________
Image

http://airsoftpark.wordpress.com/


Last edited by Mihai Hammer on Tue Nov 05, 2013 5:48 pm, edited 3 times in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Oct 28, 2013 7:05 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 29, 2009 3:56 pm
Posts: 785
Location: Sat Vacanta
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Localitate: Bradulet
NOUTATI

- Regulamentul a suferit modificari importante, (de ex. au fost introdusi medici, reguli pentru vehicule ingame, reguli referitoare la arbitri + alte modificari). Va rog sa vizitati pagina de regulament: http://airsoftevents.ro/spartanwars2/regulament/
- A fost adaugata o noua factiune: http://airsoftevents.ro/spartanwars2/ju ... de-razboi/
- In momentul inregistrarii, va trebui sa completati corect un mic test cu intrebari din regulament pentru a putea finaliza inregistrarea cu succes

Airsoft Events este acum si pe https://www.facebook.com/pages/Airsoft- ... 3707690476

_________________
Image

http://airsoftpark.wordpress.com/


Last edited by Mihai Hammer on Wed Oct 30, 2013 4:05 pm, edited 2 times in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Oct 29, 2013 9:45 am 
Offline

Joined: Thu Oct 11, 2012 8:20 pm
Posts: 150
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time
Localitate: BUCURESTI
Suna foarte interesant!!!Vom lua in calcul prezenta noastra acolo,mai ales ca nu am fost anul asta.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Oct 29, 2013 6:42 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 29, 2009 3:56 pm
Posts: 785
Location: Sat Vacanta
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Localitate: Bradulet
Sunteti bineveniti.

Pentru cei care nu au vizitat inca AirsoftPark, postez in prima faza harta continand curbele de nivel.

Image

_________________
Image

http://airsoftpark.wordpress.com/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 06, 2013 3:43 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 29, 2009 3:56 pm
Posts: 785
Location: Sat Vacanta
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Localitate: Bradulet
Scenariu:

Prezentare generala:
A trecut mai putin de un an de la sangerosul conflict ce a avut loc in regiunea Pinovia intre Federatia Statelor Aser si Republica Mogava, conflict terminat brusc in urma uraganului Kasprina care a provocat grave distrugeri in ambele state. Intre timp ONU a intervenit in forta in regiune, creand o zona tampon, demilitarizata, in centrul regiunii Pinovia. Ambele state si-au revenit dupa dezastrele provocate de uragan, trupele ONU s-au retras din zona si aparent interese straine, inca necunoscute, incearca sa promoveze ideea de independenta a provinciei Pinovia Centrala.

Tensiunile dintre Federatia Statelor Aser si Republica Mogava au atins din nou un punct critic, astfel incat un conflict este iminent, insa ambele state trebuie sa aiba in vedere reactia ONU care, cel mai probabil nu va tolera o interventie armata asupra populatiei civile din Pinovia Centrala. In plus atat Aser cat si Mogavia au interese financiare ce tin de linistea temporara a provinciei Pinovia Centrala.


Federatia Statelor Aser:
(85% Milsim, 15% LARP)

In urma ultimelor confruntari, Batalionul 92 “Counter Insurgency” a fost relocat pentru refacere datorita pierdeilor grave suferite, iar trupa de contractori “Red Kopis” a fost redenumita “Doomsday T” in onoarea squadului ACT care si-a adus o importanta contributie in acele evenimente. Deasemenea a fost infiintata Compania 1 de Operatiuni Speciale “Falcons”, in cinstea squadului Falcons care si-a facut mai mult decat datoria, dand dovada de o tenacitate iesita din comun.

Ordinea de bataie a Regimentului 5 “Aspis” este urmatoarea:

- Batalionul 13 “Sauroter”, format din 47 de oameni, avand urmatoarea structura de comanda: 1 Maior, 2 Capitani, 3 Locotenenti, 6 Sergenti
- Compania 1 Operatiuni Speciale “Falcons”, formata din 23 de oameni, avand urmatoarea structura de comanda: 1 Capitan, 2 Locotenenti, 4 Sergenti
- Trupa de contractori “Doomsday T”, formata din 23 de oameni, avand urmatoarea structura de comanda: 1 Capitan, 2 Locotenenti, 4 Sergenti

Cei din Aser s-au bazat dintotdeauna pe comertul de diamante, una din exploatarile principale gasindu-se chiar in regiunea Pinovia si fiind capabila sa extraga circa 3 sarje de diamante brute pe zi. Pentru a-si putea finanta operatiunile ei sunt nevoiti sa vanda pe piata neagra o parte din diamante, unul dintre cei mai de incredere dealeri de diamante aflandu-se chiar in regiunea Pinovia Centrala, surse anonime informandu-ne ca este dispus sa ofere chiar si 2.000 de PMU per sarja.

Serviciile secrete avertizeaza ca in provincia Pinovia Centrala a fost construit un laborator chimic unde se banuieste ca se doreste inceperea productiei de gaze care pot fi utilizate la producerea armelor chimice capabile de distrugeri in masa, ca atare zona va trebui tinuta sub observatie in permanenta si aflate cat mai multe informatii. Este foarte important de descoperit cine anume este in spatele acestei afaceri.


Republica Mogava:
(85% Milsim, 15% LARP)

Ca urmare a valorii dovedite pe campul de lupta, in cadrul Regimentului 3 “Shadows” a fost infiintat Batalionul 1 de Garda “Hazzard”. Soldatii ce au luptat sub steagul Hazzard au dat dovada de o abnegatie si un devotament iesite din comun.

Ordinea de bataie a Regimentului 3 “Shadows” este urmatoarea:

- Batalionul 2 Vanatori de Munte, format din 23 de oameni, avand urmatoarea structura de comanda: 1 Maior, 2 Capitani, 3 Locotenenti, 6 Sergenti
- Batalionul 1 de Garda “Hazzard”, format din 47 de oameni, avand urmatoarea structura de comanda: 1 Maior, 2 Capitani, 4 Locotenenti, 8 Sergenti

Avand o industrie mecanica destul de dezvoltata, Mogavienii s-au mandrit mereu cu calitatea armelor pe care le-au produs, acestea fiind din totdeauna la mare cautare. Pentru a-si putea finanta in mod direct operatiunile, cei din Regimentul 3 “Shadows” au promisiunea din partea Marelui Stat Major, ca vor primi zilnic 3 transporturi de armament, destinate vanzarii – banii astfel obtinuti urmand a fi utilizati la discretia Comandantului Regimentului 3 “Shadows”. Un astfel de transport este estimat ca valoare undeva in jurul a 2.000 de PMU.

ContraInformatiile, indica faptul ca in zona demilitarizata a Pinoviei Centrale a fost construit un laborator chimic, care este de fapt o fatada pentru fabricarea de droguri. Avand in vedere ca avanpostul Mogavian cel mai apropiat este efectiv la o aruncatura de bat de locatia fabricii, este posibil sa se incerce vanzarea produselor rezultate catre trupele noastre. Fiti vigilenti si tineti mereu privirea atintita in acea zona! Nu permiteti traficul de droguri in interiorul trupelor. Orice informatii legate de cine este in spatele acestui laborator ne vor fi de folos.


Provincia Pinovia Centrala:
(80% LARP, 20% Lupta)

In urma interventiei trupelor ONU, in centrul regiunii Pinovia a luat fiinta o provincie tampon demilitarizata – Pinovia Centrala. Ca in orice provincie de granita, populatia este amestecata, fiind usor de abordat atat de catre Mogavieni cat si de catre Aserieni.

Provincia are puternice legaturi economice atat cu Federatia Statelor Aser, cu Republica Mogava cat si cu puteri externe cu care nu se invecineaza. In Pinovia Centrala poti cumpara sau vinde diamante, armament, minereuri si gaze, in paralel cu activitatile legale, exista si o puternica economie subterana de unde poti procura stupefiante, dame de companie, mercenari, informatii secrete, etc.

Pinovienii nu se dau in laturi de la nimic pentru a castiga un ban “cinstit”, desi in anumite cazuri, mandria lor exagerata i-ar putea face sa refuze o afacere buna; totul e sa stii cum sa ii iei.

Aparent, cei mai influenti oameni din provincia Pinovia Centrala sunt Afaceristul Boris "Cap de Vipera", suspectat de multi pentru legaturi cu lumea interlopa, Bohr N., un genial om de stiinta (excentric daca e sa ne luam dupa parerea altora), care face afaceri in domeniul chimic, Highheels B., patroana unui lant de baruri si restaurante (aparent acestea sunt doar o fatada pentru casele de toleranta, jocurile ilegale de noroc si traficul de droguri), Starbuck C., un reputat dealer de armament si Franky Four Fingers, celebrul comerciant de diamante.

Ca deobicei cei mai influenti oameni sunt si cei care actioneaza parghiile si practic conduc provincia. Scopul lor pare sa fie acela de a-si consolida pozitia economica, sociala, dar atentie.. si cea politica !


Jurnalisti De Razboi
(100% LARP)

Media era o data considerata a patra putere in stat… acele vremuri par sa apuna intr-o agonie lenta alimentata de mediocritatea ba chiar incompetenta asa zisilor jurnalisti din zilele noastre. Asa cum a spus un mare clasic in viata: “In momentul in care nu mai stim ce se intampla in propria tara, am incetat sa mai traim intr-o democratie”.

Termenul de jurnalist de investigatii nici macar nu ar trebui sa existe deoarece prin definitie orice jurnalist ar trebui sa faca investigatii, probabil confuzia apare si datorita bloggerilor care incet-incet preiau abuziv titulatura de jurnalisti, desi nu si-ar misca fundul din fata calculatorului ca sa faca o investigatie adevarata, sa ia pulsul unei situatii reale si sa fie direct conectati la oamenii implicati in evenimentele pe care le descriu cu atata patos pe o bucatica de internet.

Din fericire a mai ramas un mic numar de jurnalisti adevarati care isi iau misiunea in serios. Cateva canale media serioase si-au trimis corespondentii de razboi in Regiunea Pinovia in incercarea de a relata evenimentele din chiar mijlocul lor si de a afla cat mai multe informatii cu privire la partile implicate in acest conflict.

Misiunea jurnalistilor este de a intervieva in primul rand toti liderii importanti ai factiunilor implicate in conflict, soldatii implicati in lupte dure, civilii si eventualii capi ai mafiei, de a demasca anumite informatii tinute secrete de cei implicati in conflict si de a publica zilnic cate un articol in revista “Pinovian Rooster”.

_________________
Image

http://airsoftpark.wordpress.com/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 18, 2013 10:16 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 29, 2009 3:56 pm
Posts: 785
Location: Sat Vacanta
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Localitate: Bradulet
Astazi 18 noiembrie la ora 10 se deschid inscrierile.
Aveti grija sa completati adresa de email corect pentru a putea finaliza inregistrarea.
Inregistrarile se vor inchide marti 19.11.2013 la ora 22:00.
Taxa de inscriere in aceasta perioada este de 85 lei, platibila pana cel tarziu pe 24 noiembrie 2013. Toate inregistrarile care nu vor fi achitate pana la acea data, vor fi anulate.
In urma inregistrarii veti primi un email automat care sa confirme faptul ca v-ati inregistrat cu succes, urmand ca in 24 de ore sa primiti un email din partea organizatorilor.
Cei ce doresc sa se inscrie la una din factiunile militarizate dar vor sa faca si LARP, vor trebui sa bifeze casuta “LARP”. Toti cei ce au bifat casuta “LARP” vor primi la check-in un plic ce va contine o serie de misiuni LARP pe care acestia trebuie sa le duca la indeplinire. Toti cei ce vor finaliza cu succes misiunile LARP, vor primi decoratia “LARP”.
Cei ce doresc sa isi aduca propriile vehicule pentru a le folosi in-game (4×4, atv, bikes…) sunt rugati sa bifeze casuta “VEHICUL”.
Cei ce doresc sa achizitioneze un patch oficial al eventului cu factiunea din care fac parte, sunt rugati sa bifeze casuta “PATCH”. Pretul unui patch este de 20 lei, banii trebuiesc virati odata cu taxa de inscriere.
La inscriere va trebui sa completati urmatoarele date:
1. nume
2. prenume
3. anul nasterii
4. email valid
5. nr. telefon
6. echipa din care faci parte
7. orasul de resedinta
8. LARP
9. VEHICUL
10. PATCH
11. FACTIUNE (sunt 7 alegeri in total):
- SHADOWS, 2nd Mountain Infantry Battallion (23 locuri)
- SHADOWS, 1st Guard Battallion “Hazzard” (47 locuri)
- ASPIS, Batalionul 13 “Sauroter” (23 locuri)
- ASPIS, 1st Spec Ops Company “Falcons” (24 locuri)
- ASPIS, “Doomsday T” Contractors (23 locuri)
- Civili, (15 locuri)
- Jurnalisti (6 locuri)

_________________
Image

http://airsoftpark.wordpress.com/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 18, 2013 9:52 pm 
Offline

Joined: Thu Oct 11, 2012 8:20 pm
Posts: 150
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time
Localitate: BUCURESTI
Cand o sa posrezi lista cu cei inscrisi pana acum?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 18, 2013 10:29 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Feb 10, 2011 5:54 pm
Posts: 97
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Localitate: Bucuresti
http://airsoftevents.ro/spartanwars2/lista-jucatori/

atentie insa, inscrierea se finalizeaza dupa ce se face plata


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 18, 2013 11:08 pm 
Offline

Joined: Thu Oct 11, 2012 8:20 pm
Posts: 150
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time
Localitate: BUCURESTI
@Vegeta! stiu! stiu! Pana acum nu m-a ajutat cu nimic...apreciez gestul tau.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 19, 2013 1:24 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Mar 29, 2010 8:37 pm
Posts: 742
Has thanked: 0 time
Been thanked: 23 times
Localitate: Bucuresti
Eu intru de pe telefon si rubrica inscriei nu misca deloc.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 19, 2013 9:39 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Feb 10, 2011 5:54 pm
Posts: 97
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Localitate: Bucuresti
Vegeta wrote:
http://airsoftevents.ro/spartanwars2/lista-jucatori/

atentie insa, inscrierea se finalizeaza dupa ce se face plata



incercati acum, functioneaza lista celor inregistrati


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 19, 2013 4:20 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 29, 2009 3:56 pm
Posts: 785
Location: Sat Vacanta
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Localitate: Bradulet
Pentru prima perioada de inscrieri, care se incheie astazi la ora 22.00, factiunea 3rd Regiment "SHADOWS":2nd Mountain Infantry Batallion din Republica Mogava a fost inchisa, deoarece a atins numarul maxim de locuri ocupate.

_________________
Image

http://airsoftpark.wordpress.com/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 20, 2013 11:44 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Feb 10, 2011 5:54 pm
Posts: 97
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Localitate: Bucuresti
Lista cu jucatori completa dupa prima perioada de promotie
http://airsoftevents.ro/spartanwars2/lista-jucatori/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 20, 2013 11:47 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 29, 2009 3:56 pm
Posts: 785
Location: Sat Vacanta
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Localitate: Bradulet
Prima perioada de inregistrari s-a incheiat, inscriindu-se un numar de 61 de jucatori.
Va multumim ca ati ales din nou Spartan Wars.
Va reamintim ca trebuie sa efectuati plata pana in data de 24 noiembrie anul acesta.

Situatia inregistrarilor pana in momentul de fata este urmatoarea:

- SHADOWS, 2nd Mountain Infantry Battallion (23 locuri): 23 de inregistrari, 0 locuri ramase
- SHADOWS, 1st Guard Battallion “Hazzard” (47 locuri): 27 de inregistrari, 20 locuri ramase
- ASPIS, Batalionul 13 “Sauroter” (23 locuri): 2 inregistrari, 21 locuri ramase
- ASPIS, 1st Spec Ops Company “Falcons” (24 locuri): 5 inregistrari, 19 locuri ramase
- ASPIS, “Doomsday T” Contractors (23 locuri): 2 inregistrari, 21 locuri ramase
- Civili, (15 locuri): 2 inregistrari, 13 locuri ramase
- Jurnalisti (6 locuri): 0 inregistrari, 6 locuri ramase

_________________
Image

http://airsoftpark.wordpress.com/


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 60 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

airsoftmechanix.ro


All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

 
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group