ASR Forum

www.airsoftromania.com
It is currently Tue May 21, 2013 9:29 pm

All times are UTC + 2 hours

Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
PostPosted: Thu Apr 12, 2012 1:08 pm 

@uziel si alti admini/mods: ar fi bine sa aplicati toate normele cuprinse in regulament, si nu numai ce va sare in ochi din cand in cand in urma problemelor intampinate...de ex: regula celor 3 anunturi de vanzare si 3 de cumparare!

Profile  

PostPosted: Thu May 31, 2012 1:23 pm 

uratilor, am o problema (de fapt voi aveti cu mine, ca incalc o regula :( )

eu am/folosesc un singur thread de vanzare, in care am pastrat istoria itemurilor vandute/date (cui si cu cat, o curea lipseste - primul item). dar titlul il modific in functie de ce vand in momentul respectiv

continui asa sau cand termin ce e acum la taraba inchid si incep cu thread per fiecare vanzare?

Profile  

PostPosted: Thu May 31, 2012 6:16 pm 

Inchide cand doresti, se muta la arhiva si deschizi altul cu lucruri noi.

Profile  

PostPosted: Sat Jun 02, 2012 10:15 am 

Pana la urma cum ramane cu regulile?

Profile  

PostPosted: Wed Jul 11, 2012 11:52 am 

Eu joc de ceva tip airsoft - de ceva timp astfel incat sa ma fi plictisit deja sau sa nu imi mai trebuiasca diverse replici sau elemente de echipament - deasemenea multa lume ma cunoaste astfel incat sa nu existe suspiciunea ca sunt vreun tzepar. Ma deranjeaza ca in loc sa pot pune la vanzare aici pe forum diverse (de care alti jucatori sa se poata bucura la randul lor) - stau cu ele in casa sau le fac publicitate live duminica la joc. Centzii mei.

Posturi ? Pai de ce sa postez aiurea ? Nu am posturi, si probabil ca nu voi strange numarul ala minim in inca multe luni de acum incolo.

Profile  

PostPosted: Wed Jul 11, 2012 3:31 pm 

Pentru noi cei fara posturi ar trebui sa existe o sectiune de vanzare-cumparare separata(sectiunea mucosilor) de exemplu,unde si noi am putea sa vindem cate ceva ,cu un nr limitat de vanzari, pentru ca si cei fara posturi sunt cunoscuti de cei vechi ,astfel incat se poate afla lejer ce marfa vinde. Eu de exemplu am o replica cumparata noua dar foarte grea,pentru cei 60 kg ale mele, si ma gandesc sa o marit.Sunt sigur ca daca cineva vechi vrea sa o cumpere de la mine poate afla lejer ce e cu replica. Numai de bine

Profile  

PostPosted: Wed Jul 11, 2012 3:36 pm 
Airsoft Tactical Unit

manu wrote:
Pentru noi cei fara posturi ar trebui sa existe o sectiune de vanzare-cumparare separata(sectiunea mucosilor) de exemplu,unde si noi am putea sa vindem cate ceva ,cu un nr limitat de vanzari, pentru ca si cei fara posturi sunt cunoscuti de cei vechi ,astfel incat se poate afla lejer ce marfa vinde. Eu de exemplu am o replica cumparata noua dar foarte grea,pentru cei 60 kg ale mele, si ma gandesc sa o marit.Sunt sigur ca daca cineva vechi vrea sa o cumpere de la mine poate afla lejer ce e cu replica. Numai de bine

Dupa acealsi priincipiu.. in momentul in care tu te duci la joacam la tine in localitate. Garantat este cineva care are posturile necesare pentru a posta. Si dupa ce o sa aiti vada replica si o sa aibe destula incredere in tine si in cuvantul tau o sa te ajute sa o posteze pentru tine.
Regula postarii a fost impusa tocmai pentru a se incerca ca sa existe cat de cat putina incredere in oamenii noi, nu de alta, dar nu cred ca tia-ai dorii sa cumperi in loc de un pistol o bucata de lemn trimisa cu curierul sau mai stiu eu ce minuni...

Profile  

PostPosted: Wed Jul 11, 2012 8:54 pm 

Si mie mi-a luat ceva vreme pana am adunat numarul de posturi insa m-am pus pe postat si am reusit. Am facut si post hunting (pentru ca nici nu stiam ce e ala) dar mi-am luat papara si am postat apoi cu rabdare. Ganditi-va si din perspectiva urmatoare: ceea ce postati aici este o contributie adusa comunitatii - un review, o opinie, un sfat - oferita cu buna credinta nu poate fi decat de folos in a face aceasta comunitate mai buna. In rest exista okazii...

Numele vine de la ASR (AirSoftRomania) si ar putea fi o moneda alternativa de schimb in airsoft care sa ne scuteasca de la spartul pusculitei atunci cand tranzactionam replici, accesorii sau echipament SH pe forum. Pentru mai multe detalii citeste thread-ul asta.

Daca ai citit thread-ul, ti se pare interesant si vrei sa intri in sistem da-mi un PM. Poti contribui la felul in care va fi construit sistemul tocmai pentru ca toata lumea sa fie multumita de el. Acesta este un serviciu al comunitatii pentru comunitate - nimeni nu face bani din el si nici alte beneficii nu are. Avantajul principal este ca vei putea tranzactiona liber pe baza valorii "activelor" tale de airsoft in loc sa-ti cheltuiesti banii de paine. Cum iti suna?

Profile  

PostPosted: Mon Nov 19, 2012 8:48 am 

Io am 2 ani aproape pe acest forum si am abia 60 si ceva de postari ,am preferat sa citesc mai mult decat sa scriu aiurea ,90% din informatii le gasesti rasfoind forumul fara intrebari tampite ,pentru restul exista sfantu gogu ... :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 2 hours