ASR Forum

www.airsoftromania.com
It is currently Sun Nov 18, 2018 5:40 am
progear.ro

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: Sat Nov 14, 2015 1:33 pm 
Offline

Joined: Fri May 09, 2008 1:06 am
Posts: 740
Location: Hunedoara
Has thanked: 7 times
Been thanked: 9 times
Localitate: DEVA
Chelu_brasov wrote:
@ Cracker, banuiesc ca imi trebuie acel cablu cu care sa conectez statia la calculator...ala unde il gasesc de cumparat?


Salut


http://olx.ro/oferta/cablu-programare-s ... 6a0734113a

sau

http://olx.ro/oferta/cablu-programare-u ... 6a0734113a

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 14, 2015 3:52 pm 
Offline
Brasov Airsoft Team
User avatar

Joined: Thu Dec 23, 2010 7:45 pm
Posts: 806
Location: B.A.T. Echipa
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times
Localitate: Brasov
@ Alecu, nici eu nu le stiu chiar atat de bine cu electronica, insa cumva cumva le bunghesc. Cat despre garantie, nu ma complic. Croker a luat statiile prin club direct din China, iar la ora actuala Croker e indisponibil pentru intrebari.

@ Huha, multumesc!

Ma hotarasc eu zilele astea si vad cum o rezolv.

_________________
Nu merg la airsoft pentru poze...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 17, 2015 12:22 am 
Offline

Joined: Mon Oct 30, 2006 9:48 pm
Posts: 3083
Location: Bucharest
Has thanked: 1 time
Been thanked: 46 times
Incearca sa comanzi alte baterii. Patit cu pofungul meu acelasi lucru. Bateria stock era moarta dupa 2-3 utilizari. Luat doua baterii noi si n-a mai facut.

_________________
saracia-n cur ma-npunge,io tat fug si ea m-ajunge


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 18, 2015 4:40 pm 
Offline
WTF 360
User avatar

Joined: Wed Jun 09, 2010 11:53 am
Posts: 3988
Location: Bucuresti
Has thanked: 88 times
Been thanked: 67 times
Localitate: Bucuresti
stii ce e amuzant, ca tu cu garantia in mana nu vrei sa o folosesti, insa pe alt topic unu vinde altuia ceva second hand, si se cearta pe garantie :)

... mind fuck

LE: nici eu nu stiu cu electronica f bine, dar resoftarea nu se face din interfata care iti programezi statia, cel putin din aia cu care programam noi statiile noastre.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 18, 2015 5:58 pm 
Offline
RAID Airsoft
User avatar

Joined: Fri Feb 03, 2012 11:47 pm
Posts: 1009
Has thanked: 17 times
Been thanked: 33 times
Localitate: Bucuresti
alecu wrote:
LE: nici eu nu stiu cu electronica f bine, dar resoftarea nu se face din interfata care iti programezi statia, cel putin din aia cu care programam noi statiile noastre.

E ceva software separat, din ce mi-am putut da seama.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 19, 2015 1:40 am 
Offline
WTF 360
User avatar

Joined: Wed Jun 09, 2010 11:53 am
Posts: 3988
Location: Bucuresti
Has thanked: 88 times
Been thanked: 67 times
Localitate: Bucuresti
No chance for humanity


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 19, 2015 12:44 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Nov 29, 2011 12:34 pm
Posts: 616
Location: Bucuresti
Has thanked: 24 times
Been thanked: 5 times
Localitate: Bucuresti
Sa ne anunti cum merge cu resoftarea. Sunt curios daca este posibil. Of course, vei pierde garantia daca faci asta. De ce nu incerci sa le scrii celor din China, poate au mai reclamat si altii si poate au deja vreo solutie pe care sa o ofere? Mai toate firmele au un knowledge base.

_________________
"You must learn a new way to think, before you can master a new way to be." - Marianne Williamson


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 19, 2015 1:00 pm 
Offline
Brasov Airsoft Team
User avatar

Joined: Thu Dec 23, 2010 7:45 pm
Posts: 806
Location: B.A.T. Echipa
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times
Localitate: Brasov
A aparut Croker in peisaj. O sa vorbesc cu el sa-mi zica exact de unde a luat statiile si sa-mi dea si ceva date de contact. Voi face apoi un email si vedem ce ne raspund baietii.
Va tin la 220 ;)

_________________
Nu merg la airsoft pentru poze...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 22, 2016 8:33 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 20, 2015 4:32 pm
Posts: 13
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time
Localitate: Cluj-Napoca
Pana la urma ai reusit sa rezolvi problema. Intreb ca vreau si eu sa comand 2 statii la fel. Mersi


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 03, 2018 9:31 pm 
Offline

Joined: Sat Nov 03, 2018 9:23 pm
Posts: 1
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Localitate: Bucuresti
Buna ,
as dori sa stiu cum se programeaza manual statia Baofeng UV-5R
si ce canale si frecvente pot folosi .
Scuze sunt incepator .
Multumesc anticipat .


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 10, 2018 11:46 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Feb 27, 2013 12:31 am
Posts: 81
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times
Localitate: Galati
Canalele PMR http://www.yo6pes.ro/ro/pmr/alocarea-canalelor-pmr.Daca gasesti si sigur gaseti in Bucuresti pe cineva care are cablu e mult mai usor sa programezi statia.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2

airsoftmechanix.ro


All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

 
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group