ASR Forum

www.airsoftromania.com
It is currently Sun May 19, 2013 11:00 am
Door Kickers

All times are UTC + 2 hours

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Apr 15, 2012 10:28 am 
ACT

In primul rand, Cristos a Inviat!

Acum sa trecem la problema: am nevoie de sfatul vostru (a celor care au incercat, rog sa nu vorbiti din banuieli sau presupuneri!)

Pe jucaria asta (cred corpul aste ceva ACM) vreau sa montez un DD AR15 Lite Rail 7.0 si as vrea sa stiu daca merge.
De ce intreb?
1. Pt ca sa nu am surprize de incompatibilitate sau sa nu mai trebuiasca sa iau eu stiu ce piese asa cum este la ris II de ex. (unde spun astia ca merg doar pe systema si wa ca-s facute dupa specificatii real steel)
sau
2. daca nu imi trebuie cumva si un DD Rail Barrel Nut
si
3. daca se poate monta si fara ajutorul unui Barrel Nut Wrench

PS: prefer lungimea de 7inch in detrimentul celei de 9inch sau RISII pt ca vreau sa fie mai scurta, pt CQB (la care sa pot sa montez usor un kac silencer si sa nu devina sulita)

Multumesc anticipat!

--------------
Toys:
MK14 Mod0 EBR; MK46 Mod0, MK43 Mod0, MK18 Mod0 Block1, MK18 Mod1 Block2, MK17 Mod0, M4 MRE, M4 GreenOps /w M203, AK47 PMC, HK416, KAC PDW, MP40, M1 Garand, Remington M870, M79 Grenade Launcher, HK MP7A1, BERETTA M9A1, Sig P226, Glock 17

Profile  

PostPosted: Sun Apr 15, 2012 10:40 am 
A.S.T.B.

Io am pus vreo 3-4 din alea pe chinezarii. Am folosit DD barrel nut o singura data, in rest am folosit "soarele" din delta ring. Ca sa strangi DD barrel nut iti trebe cheie dar merge si metoda "de la tara" cu un imbus asezat in gaurile alea si ciocanit usor, apoi te muti la gaura diametral opusa, si tot asa. Sper sa nu il strangi cum a fost stransa piulita la URX pe VFCul meu ca iti trebe o macara sa il desfaci... Acolo trebuie strans la simtul mainii, nu cu mega forta.

Unica problema la ele este ca piulita trebuie sa iti intepeneasca outer barrel cam exact cand se intepeneste si prinderea de la DD pe upper, iar pentru asta DD furniza niste saibe de aluminiu subtiri care te ajutau la "shimmuit"

Sa ai spor.

Profile  

PostPosted: Sun Apr 15, 2012 7:28 pm 
CORE Team

Depinde si dupa ce producator e clonata replica ta. Daca e dupa G&P posibil sa intampini dificultati, daca e Marui sanse mari sa-ti mearga fara probleme. Oricum, daca e chinezarie stii si tu ca nu poti fi sigur fara sa testezi... :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours