Vad ca nu s-a mai avut rabdare sa deschid acest topic...
Sper ca ati ajuns cu bine acasa si n-ati avut probleme!
Legat de congres.
1. Vreau sa va multumesc ca ati participat intr-un numar asa mare la acest congres si sper ca ati plecat cu gandul ca nu ati venit degeaba!
2. Asa cum a spus si Vali de la 4XL acest congres a fost primul act de constiinta generala in randul airsofterilor si m-as bucura ca si voi sa impartasiti acelasi lucru!
3. Este clar ca niciodata nu vei putea multumi pe toata lumea si sper ca nu ati fost prea multi in aceasta situatie...
4. Este absolut uimitor, fata de anumite persoane, faptul ca habar nu aveau de ce au venit acolo, mai ales ca in invitatia lansata de mine se intelegea clar motivul congresului..."Dragi colegi, acum ca am incununat o victorie din punct de vedere statutar, va fac o invitatie, in numele celor de la 6 mm, la
"Congresul National de Airsoft din Romania", congres ce are ca scop constientizarea echipelor din Romania cu privire la drepturile si obligatiile ce izvorasc din acest statut si totodata, conditiile cerute de a infiinta un club structura sportiva." - citat din invitatie...
5. Este cel putin trist faptul ca aproximativ 25% din cei prezenti erau intr-o stare de ebrietate
AVANSATA! Sa inteleg ca nu se putea bea dupa...este trist...
6. In rest toate bune!
Concluzie:
Sper ca aceasta intalnire v-a fost de folos si sper ca la viitoarele congrerse atitudinea unora dintre participanti sa fie mai aproape de zona sportului airsoft si apoi fata de altele...
Filmarea congresului va fi urcata pe server in aceasta saptamana!
Am stat si m-am gandit la faptul ca unele judete, momentan, nu pot infiinta asociatii judetene pentru ca nu vor avea (in termenul de 6 luni) mai mult de un club sportiv. Asta nu-i va impiedica sa poata participa ca membru fondator al Federatiei de Airsoft.
In principiu denumirea cluburilor trebuie sa aibe urmatoarea sintagma de inceput: Clubul sportiv de airsoft
Raul Sadului, potrivit cutumei.
Orice alta nelamurire cu privire la probleme intampinate in procedura de infiintare a unui club sportiv sa nu ezitati sa ridicati intrebari.
Totodata, consider (pana la urma) ca nu este obligatoriu ca echipele care au infiintat cluburile sportive sa aibe (peste 6 luni) si identitatea sportiva, dar asta nu inseamna ca uitam sa rezolvam acest aspect deosebit de important!
Deci la urmatoarea intalnire se vor intalni reprezentantii cluburilor sportive (presedintele si vicele) cu sau fara identitate sportiva!
Voi transmite pe e-mail si alte documente pe care am omis sa le atasez pe CD.
Sa auzim de bine!