"- este prima locatie de asemenea anvergura, amenajata si destinata exclusiv airsoftului sportiv."
Ma bucur mult ca avem si noi in tara asa ceva.
"- poate deveni un model (perfectibil) pentru alte locatii din tara."
De aceea ma straduiesc sa stabilesc si eu un standard pentru termenul mil-sim

Odata ce stabilim niste standarde, poate stim toti despre ce vorbim. Deocamndata toata lumea s-a chinuit sa stabileasca standarde pentru putere si MED, in general. Mai exista si "Patrula Airsoft" care este al doilea standard bine definit in airsoftul autohton.
"- pot fi jucate simultan, separat, mai multe jocuri."
ideal.
"- am investit deja in dotari si amenajari specifice o suma foarte mare, si daca nu beneficiaza de ele mai multe cluburi, investitia devine fara sens si scop, noi toti avand de pierdut"
din nou ma bucur ca cineva a investit in asa ceva la noi in tara.
"- si da, daca nu mi-o laud singur, atunci cine sa mi-o laude?"
O alta idee de promovare a airsoftului si implicit a locatiei. Un link frumos
http://www.youtube.com/user/scoutthedoggie (offtopic, studiati scena de la minutul 2 si 20 secunde. Mi s-a parut cel mai tare kill din Airsoft, din toate pe care le-am vazut

)
Ala este mil-sim jucat in scotia, promovat in toata lumea, si calitatea jocurilor de la ei ma inspira si pe mine si poate pe multi altii, ca vom juca asa ceva.
O alta idee de promovare este organizaera mai multor jocuri mai mici, de , sa zicem, 80 persoane maxim, cu scenarii diferite, care sa atraga diferite echipe pentru aceste jocuri, in locatia dumneavoastra. Ideea de a trece Carpatii, pentru un joc foarte scurt, sau pentru un 5 vs 5, pe mine nu ma atrage prea mult. Ideea de a venii cu sotia/prietena intr-un weekend de relaxare si a ma si duce cateva ore(o zi, dar ea nu stie

) sa ma joc airsoft pana ea se da pe tiroliane sau invata sa calareasca, este alta mancare de peste. Daca se organizeaza si un scenariu inedit, pentru asa ceva, atunci este cu atat mai grozav. Zic inedit, pentru ca nimeni nu vrea sa joace un "team death match" sau un "plant the bomb" sau un "capture the flag". Astea, sunt deja mult prea des jucate si ca atare rasuflate

L.E. O alta promovare, o vor face, cei care vor merge la evenimentul din Septembrie.
Scenarii si oferte pentru firmele de paza care sa-si antreneze personalul intr-un cadru diferit de ce fac ei de obicei.
Team-buildinguri oferite unor firme.