Problema majora... sniperul NU MERGE... Inainte de toate, un review la problemele de pana acum care sunt in diverse starii de nerezolvare.
Problema #1 - Japonejii de la X-fire nu mi-au trimis fucking Inner Barrelul.
Astept mailProblema #2 - Bull barrel base nu se pupa cu receiverul -
Rezolvata cu putin smirghel si talent.Problema #4 - End cap naspa - Nerezolvata, dat email, astept raspuns.
Astept email.Problema #5 - Se pare ca partea cu boltu uneven e cea mai mica problema a mea. O sa se rezolve cand i-o veni randul.
Va urma.Problema #6 - Magu nu prea intra calumea si face niste misfeed. Concluzie, magu suge, ca alt mag n-a avut mari probleme.
Alt mag.. va urma.Acum, ajungem la problema de baza.. Sniper doesn't work.. Capul de 90 de grade care a venit cu triggerul.. se pare ca nu rezista la forte de 165m/s. De fapt, el cam rezista, dar filetul in corpul pistonului a dat kix zile mari. Dupa ce a failuit odata, si l-am scos si am dat cu loctite supergelglue, a doua oara se pare ca i-a pus cruce, ca nici nu putem sa-l scoatem. De asemenea, x-fire nici nu vinde capu ala separat, si chiar si asa, nu cred ca ma ajuta cu foarte mult. Pic:

Solutie?
Dat email la baietii de la
http://www.polarstarairsoft.com/ sa ii intreb daca poate sa-mi faca fie din otel dintr-o bucata tot spatele de piston, fie macar sa-mi garanteze ca ale lor nu dau kix.